Bedrijven

logo asp platform 2017

 Het Asperge Platform is dé infodag voor de Aspergesector, met proeven presentaties en een kennisplein.Villa Flora 2017 3 v3

Aan het platform zijn sterke partners verbonden: Mertens, Vlamings en Agrea. Hierdoor ontstaat een grote dekking in de sector en wordt kwaliteit geborgd.

Het Asperge Platform wordt georganiseerd op de unieke locatie Villa Flora te Venlo, van waaruit een pendelbus naar het proefveld van Compas, te Grubbenvorst, rijdt.

 

Datum

15 september 13.00 uur - 18.00 uur

 

Het Asperge Platform staat voor kennis ontwikkeling en uitwisseling en netwerken. Om dit te realiseren zijn er verschillende onderdelen binnen het platform:

Proeven

Exploras voert verschillende proeven uit op het nabij gelegen proefveld van Compas. De proeven worden mede gevolgd door de partners ter kwaliteitsborging en aansluiting op de praktijk.

Tijdens het event worden de telers langs de proeven geleid.

 

Kennisplein

Op het kennisplein in Villa Flora presenteren bedrijven zich met hun stand aan de sector. Daar is ruime gelegenheid om contact te leggen met bestaande en nieuwe relaties in de asperge sector.

De locatie is ruim opgezet en biedt de mogelijkheid om ook grotere machines binnen alsook buiten te plaatsen. Hier worden geen extra kosten voor gerekend en worden door de organisatie graag verwelkomt.

 

Presentaties

In Villa Flora is er een aparte ruimte voor presentaties. Bezoekers worden geinformeerd over de laatste ontwikkelingen in specifieke deelgebieden.Aspergeplant 2

 

Doelgroep

Het Asperge Platform richt zich in eerste instantie op de Nederlandse en Belgische Asperge Sector. Ruim 800 bedrijven zullen persoonlijk worden aangeschreven voor het Asperge Platform.

 

Communicatie

Vanaf medio juli wordt de communicatie in de sector opgezet. Op verschillende wijze wordt de sector geinformeerd over het event. Daarbij wordt gebruik gemaakt van vakbladen, social media, digitale nieuwsbrieven en flyers.

 

Deelnemen

Er zijn verschillende mogelijkheden om deel te nemen aan het event:

  • Middels een stand op het kennisplein
  • Met een demonstratie in de rondgang (rondgang langs de proeven)
  • Adverteren in het beursmagazine
  • Sponsoring (uitgebreide aandacht tijdens en vooraf aan het event)
  • Subsponsoring (vermelding op diverse locaties)

 

Inschrijven kan via de link: www.formdesk.com/compas/aspergeplatform