BIJEENKOMST 1 MAART 2018

leiding geven aan (tijdelijk) personeel

thuiswinkel

 

Graag willen wij u uitnodigen voor de kennisavond op 1 maart. Tijdens deze avond komen 2 thema’s aan bond:

leiding geven aan (tijdelijk) personeel en inrichting van de thuiswinkel. Wij zijn hiertoe te gast bij van den Elzen Plantenkwekerij te Erp.

 

TheThema : Hoe zorg je voor meer verantwoordelijkheidsgevoel onder buitenlandse uitzendkrachten?    Hanneke Westerop, Hanneke Westerop training en adviespersoneel

Tijdens het oogstseizoen hebben veel met werknemers te maken. Veelal uit het buitenland. Het is ieder jaar weer zaak om de mensen te motiveren om kwalitatief en gedreven de werkzaamheden te laten verrichten. Op een goede manier leiding geven is daarbij cruciaal. Tijdens deze interactieve sessie komen de verschillende manieren van leiding geven aan bod, hoe je verantwoordelijkheidsgevoel bij de buitenlandse medewerkers kunt versterken en wat leiding geven aan buitenlandse medewerkers bijzonder maakt.

 

 

Thema : Optimalisatie huisverkoop; Maria van Boxtel, Land & Cothuiswinkelfoto

Een winkel aan huis kan interessant zijn. Er zijn echter grote verschillen tussen de winkels in inrichting, productkeuze en resultaat. Waar moet je opletten bij het inrichten van je winkel? Welke producten dien je aan te bieden? Waar zet je alles weg? Welke combinaties maak je? Wat is de looproute? Hoe verleid je de klant? Maria van Boxel heeft veel ervaring met agrarische thuiswinkels en geeft praktische tips.

 

Gegevens bijeenkomst

Datum                    : 1 maart

Tijdstip                   : 19.30 uur           

Locatie                  : Plantenkwekerij v.d. Elzen, Kraanmeer 24, 5469 SN, Erp

                              

Deelname

Voor deelname aan de bijeenkomst kunt u zich aanmelden via onderstaande link:

http://www.formdesk.com/compas/bijeenkomst1maart