compas pakketten

asperge veld v2De sector ontwikkeld snel. Nieuwe teeltsystemen, nieuwe rassen,continue wijzigingen in het gewasbeschermingsmiddelenpakket, nieuwe technieken. Als aspergeteler sta je continue voor keuzes om zo efficient mogelijk te werken naar een goed rendement voor het bedrijf. Advisering om nieuwe ontwikkelingen te kunnen plaatsen binnen het eigen bedrijf, alsook het kunnen sparren en spiegelen met iemand buiten het bedrijf is dan ook van toenemend belang.

Compas heeft verschillende diensten ontwikkeld om u te ondersteunen in uw bedrijfsvoering:

Teeltsystemen

Compas heeft een eigen proefveld aangelegd in Grubbenvorst met verschillende teeltsystemen. Te denken valt aan: dubbelrij, perspot, fertigatie, minitunnel, plant dieptes, e.a. Deze zijn aangelegd met verschillende rassen van de verschillende veredelingsbedrijven. Het veld is uniek en levert veel informatie voor u op als teler.

 

Thema bijeenkomsten en workshops

Compas organiseert thema bijeenkomsten die aansluiten op de actualiteit van het bedrijf. Middels de bijeenkomsten krijgt u kwalitatieve informatie over een verscheidenheid van onderwerpen. De bijeenkomsten zijn tevens ultieme gelegenheden om in contact te komen met specialisten en collega telers.

Bij de workshops wordt er dieper op de materie in gegaan. In kleine interactieve groepen worden thema's uitgespit met een specialist. Daarbij gaat u zelf aan de gang met de materie en heeft u waardevolle kennis.

 

Advisering

Geen bedrijf, geen teler geen adviseur gelijk. Compas geeft advies waarbij zij uw bedrijfsdoel ondersteunt te realiseren.

 

Spuitlicentie

De veranderingen op gebied van gewasbescherming gaan snel. Met minder middelen moet u meer bereiken. Werken met hulpstoffen, signaleringen en correcte bespuitingen zijn van toenemend belang. Tijdens de spuitlicentie bijeenkomsten hoort u de laatste ontwikkelingen. De bijeenkomsten tellen daarbij mee voor verlenging van de spuitlicentie.

Pakketten

Compas biedt haar diensten in verschillende pakketten aan. Deze kunt u terug vinden in de flyer.

U kunt zich aanmelden voor de pakketten via de link: www.formdesk.com/compas/pakkettencompas

neem voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking contact op met Compas.