Compas diensten en abonnementen

VOOR WIE MEER WIL WETEN

 

De sector ontwikkeld snel. Geinformeerd blijven over de sectorontwikkelingen, alsook informatie inwinnen over je eigen gewas is belangrijk. Compas bied oplossingen voor je bedrijf en teelt .

Het abonnementenoverzicht vindt u in de brochure van Compas.

 

Volg de link voor lidmaatschap: LID WORDEN

 

Compas bied verschillende diensten aan verdeeld in 4 onderdelen:

kennis groenKENNIS

Compas organiseert verschillende activiteiten om uw kennis over de teelt en bedrijfsvoering op het aspergebedrijf te verhogen. Ziekten en plagen, bemesting, teeltsystemen, e.a. komen aan bod. Ook personeel, logistiek, kwaliteit en verkoop worden behandeld. Specialisten worden daartoe ingezet en ook bedrijven worden bezocht. In de workshops gaat u ook zelf intensief aan het werk met de materie.

 

 

 

ecology groenADVIES

Advies is persoonlijk en moet bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen. Compas beschikt over veel kennis van de aspergesector en bouwt dit nog altijd uit, mede met eigen onderzoek. Compas is dan ook een goede partner voor het begeleiden van de teelt alsook om uw bedrijfsplannen te spiegelen.

 

  

 

microscope side view groenONDERZOEK

Compas voert eigen onderzoek uit. Hierdoor beschikt Compas over feitelijke kennis en eigen inzichten. Het onderzoek is veelal praktisch gericht waardoor dit informatie levert voor op het praktijkbedrijf. Het onderzoek wordt uitgevoerd op een eigen proefveld alsook bij productiebedrijven. Daar waar de meeste meerwaarde wordt gerealiseerd.

 

  

 

 

smarfarm groenSMARTFARMING

De FieldMate is ontwikkeld en getest in samenwerking met vooraanstaande agro-metereologen. De Fieldmate is praktisch, slim en betaalbaar en brengt de gegevens om het gewas te monitoren: de temperatuur, de RV in het gewas, de bodemtemperatuur op –5 & -20 cm, de neerslag per km2 , dauwpunt, bladnat, wind en instraling. In combinatie met de Stemphylium app wordt de ziektedruk in beeld gebracht.